La Colla Micaco comença la temporada amb energia, ambició i castells de 7

  0
  31
  12030420_970094596372177_8321599007538534493_o.jpg

  15/03/2016 – Els Castellers de Badalona han donat el tret de sortida a la seva temporada acompanyats pels Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers de Terrassa.

  Els Castellers de Badalona han donat el tret de sortida a la seva temporada des de la Plaça Pou del Greix, com ja és tradicional, i acompanyats aquest any pels Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers de Terrassa. Aquesta era una diada important per la Colla Micaco, i l'han passat amb nota descarregant els primers castells de set de l'any.

   

  Després de dos pilars de quatre d’inici, el castell de sortida ha estat el tres de set, castell ràpid i sense massa complicacions; tot seguit, en segona ronda, els micacos han descarregat el quatre de set, executat a un ritme més lent i un pèl tancat, i per cloure la diada, s’ha optat per un lleuger i senzill cinc de sis, prova del de set pisos. El primer pilar de cinc de l’any ha clos la jornada.

   

  Tot i que fa poc que han començat els assajos, la solvència amb la que els micacos han plantat els castells fa pensar que espera una temporada on l'objectiu serà aconseguir els reptes que van quedar pendents l'any anterior: poder fer el salt definitiu als castells de vuit pisos. Així ho veu la colla, que es desplaçaran a Súria, el dia 3 d'abril amb motiu de la diada de primavera, i el 10 d'abril, a Esparreguera.