Montigalà, nou centre cultural, teatral i gastronòmic de les Festes de Maig

  0
  food truck.jpg

  04/05/2017 – El Montigalà Arts Festival s'estrena amb un potent cartell d'espectacles i atractives propostes que convertiran el parc en una zona de 'food trucks', terrassa i entreteniment.

  El Parc de Montigalà vol ser un dels punts destacats i innovadors d'aquestes Festes de Maig amb la primera edició del Montigalà Arts Festival (MAF), que oferirà experiències per a tota la família al Parc de Montigalà el proper dissabte 6 de maig des de les 11:00 fins a les 21:00 hores.

   

  De la mà del Centre Comercial Montigalà, destaca la presència d'artistes locals de gran projecció com el mag Enric Magoo, el músic Xavi Lozano o l’espectacle Girafes de la companyia de teatre de carrer Xirriquiteula, que ha recorregut mig món sorprenent a grans i petits. Tanquen el cartell els atrevits sons de percussió de Brincadeira i el beatboxer Dani Lleonart amb el xou Pulmón.

   

  Es celebraran, també, activitats de manera continuada durant tot el dia, com tallers de màgia, espectacles de circ, dansa o activitats esportives. Tot això, dins un parc transformat i ambientat gràcies als inflables únics d'Ikebana, ideats per la companyia local Alvictor-Patx-Work.

   

  Un altre dels punts forts de la jornada serà la gastronomia. Diversos Food Trucks temàtics, como ara una creperia o una 'taqueria', s'instal·laran al recinte i s'habilitarà una zona de terrasses per a gaudir del menjar, l'espectacle i senzillament descansar. Ikea col·labora amb el Centre Comecial Montigalà per convertir el parc en un espectacular espai gastronòmic i cultural.

   

  El centre manifesta un cop més el seu suport a la ciutat de Badalona, participant activament en la celebració de les Festes de Maig i inaugurant un nou format d'activitat intergeneracional que vol consolidar-se i tenir continuïtat els propers anys.