La Comissió de Festes organitza més de 20 activitats aquest maig

  0
  festes.jpg

  02/05/2013 – Una de les més destacades i novedoses serà la Nit del Mono, demà al vespre, amb un capgròs de l'Anís del Mono.

  La Comissió de Festes, nascuda el passat estiu i conformada per prop de 80 entitats i associacions de tota la ciutat, ha anunciat aquesta setmana les activitats de les Festes de Maig que ha organitzat de forma independent i que s’han inclòs enguany dins la programació oficial de l’Ajuntament. La més novedosa és la Nit del Mono, una cercavila nocturna i festiva que tindrà lloc aquest divendres dia 3, una de les sorpresa de la qual serà un capgròs de l’Anís del Mono.

   

  Com ja va anunciar la setmana passada el govern municipal, els concerts al Turó d’en Caritg de les nits del 10 i 11 de maig correran a càrrec de la Comissió, que portarà a diferents bandes i grups. Destaca també el Dia del Micaco, últim acte de les festes d’enguany, a la plaça Trafalgar de Llefià, amb diferents activitats.

   

  A més, s’organitzaran xerrades, actes de caire més cultural i tampoc faltaran les activitats impulsades per les entitats de tradició catalana, com poden ser els gegants, els trabucaires, les sardanes, els castellers, el correfoc o la xerinola.

   

  La Comissió ha volgut recordar aquesta setmana que totes les activitats s’organitzen gràcies al treball altruista de moltes persones i entitats, que enguany ajudaran a completar unes festes minvades per la retallada del 40% del pressupost. En aquest sentit, subratllen que ara és el que cal fer per no deixar les festivitats en un segon pla, però que aquest no és el model desitjat pels propers anys i que s’ha de treballar per millorar.

   

  Podràs trobar més informació sobre els actes de la Comissió de Festes a https://www.festesbadalona.cat/ i et pots descarregar la programació completa aquí: