La Dominicana de Báez arriba a la final del Centrobasket

0
    17

La República Dominicana lluitarà per l'or del Centrobasket després de vèncer a Panamà per 79-62. Els NBA Francisco Garcia amb 23 punts i Al Horford amb 17 han estat els millors dels "criollos". Eulis Báez, novament ha jugat molts minuts (29), en els que ha anotat 8 punts i ha capturat 7 rebots. Panamà ha dominat els minuts inicials aconseguint un avantatge de 8 punts (14-6), però la reacció dominicana ha arribat abans del descans gràcies a l'encert de Garcia. A la represa el propi jugador dels Kings ha dinamitat el partit amb 5 triples. Al darrer quart el partit ja estava decidit.

El rival a la final serà Puerto Rico, l'altre favorit per l'or. Els de Jose Juan Barea, company de Ricky als Wolves, han superat Jamaica en un duel d'alta anotació (103-89). Fins a 7 jugadors portoriquenys han superat la desena de punts.