La presentació de la Copa escenifica la unió dels clubs

  0
  31
  DSC_0404.jpg

  31/08/2012

  Ahir es va presentar la Copa Badalona a la discoteca Sarau en una gala amb més de 200 assistents entre jugadors i representants dels clubs que van fer una mostra d'unió i imaginació

  Ahir es va presentar a la discoteca Sarau la 26a Copa Badalona – XII Memorial Joan Serna amb la presencia més de 200 persones entre jugadors, representants de les entitats i el regidor d'esports, Juan Fernàndez.

  El Badalona Bàsquet Base va voler aprofitar el bon moment d'aquest torneig per fer un pas endavant i organitzar una gala que va servir de tret de sortida pels equips de la ciutat. Però a més, tal i com va quedar clar als parlaments, va ser una mostra de que si els clubs treballen junts i amb imaginació, les coses es poden fer millor. "Tot i tenir interessos contraposats, junts serem més forts", resava una de les consignes que amb més èmfasi va destacar Jaume Riera, president del BBB.

  L'event va comptar amb el patrocini de Baden, que aportarà les pilotes de la competició; de Benito Sports Base, que repartirà material pels clubs; Jordi Roig i And One, que patrocinaran els nous trofeus per l'MVP, el màxim encistellador i el millor passador, i la cervesa badalonina Dimoni, que va obsequiar els presents amb una ampolla.

  Tot un treball de gestió, que demostra que la marca bàsquet + Badalona no cal anar lligada exclusivament a la Penya perquè obri portes. Així també ho va voler aclarir el regidor d'esports, Juan Fernàndez, que va matissar que "si Badalona es reconeguda arreu del territori per l'afició al bàsquet, no només és per la Penya sinó per tots els que viviu aquest esport", i va demanar un aplaudiment pel bàsquet base.
  Així mateix, va assegurar que en aquesta legislatura, l'Ajuntament de Badalona treballarà per recuperar la lliga municipal escolar.

  Toni Forteza va ser el mestre de cerimonies de l'event. Després de la fotografia dels capitans i capitanes, els presents van practicar la segona gran passió de Badalona: parlar de bàsquet.