L’Ajuntament bloqueja la instal·lació d’un macroprostíbul al polígon Can Ribó

  0
  63
  prostibul.JPG

  25/04/2014 – Un empresari hauria sol·licitat la llicència per establir un club de 2.000 metres quadrats a tocar de la Carpa de Titus, a Can Ribó.

  Fa uns setmanes, l’Ajuntament de Badalona va rebre la sol·licitud de llicència per a l’obertura d’un negoci poc habitual i més aviat controvertit. Es tracta d’una empresa que pretén –o pretenia- instal·lar un negoci de prostitució a una de les naus del polígon Can Ribó, molt a prop de la discoteca Carpa Titus, d’unes dimensions de més de 2.000 metres quadrats -22 llits en total, segons informava ahir 'El Periódico'- que bé li podrien atorgar l’etiqueta de ‘macroprostíbul’.

   

  La proposta, però, s’ha topat amb la negativa del govern municipal, que ja ha anunciat la intenció de bloquejar l’establiment d’aquest club. L’alcalde Garcia Albiol explica que el Consistori es pot acollir a una normativa de la Generalitat que impedeix l’obertura d’aquesta classe de negocis a menys de 200 metres de qualsevol local que promogui i permeti la presència de menors d’edat. En aquest cas, es tracta de la discoteca Titus, a tocar de la nau on, inicialment, es projectava el prostíbul, i a on hi poden accedir menors de 16 anys, explica el govern local. De tota manera, afirma Albiol, el Consistori buscaria qualsevol forma d’evitar la instal·lació d’un local com aquest, ja que, diu, no és el model de negoci que ell vol per a Badalona.