Piti Belmonte: “Hem estat superiors”

  0
  46
  20131117_141951.jpg

  17/11/2013 – L'entrenador del CF Badalona, Piti Belmonte, va lamentar el nul premi aconseguit pels seus homes davant del Llagostera.

  L'entrenador del CF Badalona, Piti Belmonte, va lamentar el nul premi aconseguit pels seus homes davant del Llagostera. Una derrota que fa mal de cara a la classificació però que va tenir aspectes positius pel que fa al joc de l'equip, que va plantar cara i va merèixer més. "Hem jugat contra el millor equip de la categoria, almenys així ho diu la classificació, i hem estat superiors  tot i tenir molts factors en contrra" va apuntar el tècnic, referint-se ja d'entrada a l'arbitratge. "Hem fet moltes coses bé, hem tingut ocasions i hem marcat, però el Llagostera ha estat determinant en un aspecte que dominen molt bé, com són les accions a pilota aturada", va continuar l'entrenador escapulat, satisfet per la imatge de l'equip: "Estic content pel joc i pel que han ofert els jugadors. Hem merescut molt més i ens hem de quedar amb tot el que hem ofert sobre el camp i no pas amb el cop dur que suposa aquest resultat". Un resultat negatiu marcat també per les decisions del col·legiat: "Ha estat protagonista absolut del partit i al final ens ha xiulat un penal perquè ja no tenia més nassos que xiular-lo".  De cara als pròxims compromisos Piti Belmonte confia que l'equip no acusi aquest nou revés: "No hem de pensar en els punts que s'han escapat, sinó en el joc que hem fet, que ha de servir per reforçar-nos. Jugant partits com avui un percentatge alt els guanyarem. Aquest és el camí per poder sortir de la situació en la qual estem".  
   
  Un dels capitans de l'equip escapulat, David Bermudo, també va compartir el diagnòstic del tècnic: "L'equip ha fet un bon partit pel que fa al joc, però malauradament el que compta és el resultat i  estem tristos. Hem fet tot el necessari per guanyar el partit però malauradament les dinàmiques són les que són. Quan estàs allà baix la pilota no vol entrar i en canvi ells quasi sense voler s'han emportat els tres punts". "El vestidor ara mateix està molt tocat, però hem de passar pàgina i pensar en el Llevant i intentar sumar els punts que avui s'han escapat", va continuar Bermudo, que va reiterar els mèrits de l'equip: "Si algú ha merescut guanyar ha estat el Badalona".  El defensa també es va referir a l'àrbitre i als possibles penals no assenyalats: "Estem descontents, perquè hi ha hagut jugades força clares que els únics que no les han vist han estat els àrbitres, però no hi ha més remei que mirar endavant i intentar donar la volta a la situació".