L’Ajuntament il·luminarà per Nadal 35 carrers d’11 barris de la ciutat

  0
  96
  IMG_9935.JPG

  24/11/2017 – Alguns dels principals eixos comercials complementaran la decoració amb els seus propis recursos.

  Nycsa il·luminarà els carrers de Badalona durant els propers dos anys, amb una pròrroga de tres. L’empresa colomenca ha estat l’adjudicatària del concurs per llogar i col·locar els llums de Nadal, a través d’una licitació, per un import anual de 35.000 euros. En total, l'enllumenat del contracte arribarà a 35 carrers d'11 barris de la ciutat. Tota la tecnologia utilitzada serà LED de baix consum.

   

  A més, serviran per ajudar a la il·luminació dels 10 principals eixos comercials de la ciutat. Els carrers més comercials d’Artigues, l’avinguda Caritg, Morera, Bufalà, Centre, Sant Crist, Progrés, Sant Antoni de Llefià, el Centre i la Fira de Nadal de la Plana quedaran il·luminats.

   

  El president de la Federació de Comerciants, Òscar Palma, s’han mostrat satisfet amb aquesta ajuda municipal, tot i que en alguns eixos només servirà per pagar el 80% de la despesa de l’enllumenat nadalenc. Palma ha explicat que moltes federacions de comerciants destinen gran part del seu pressupost als llums.

   

  El representant dels comerciants opina que aquesta subvenció hauria d’incrementar-se en propers anys i arribar a la modalitat de ciutats com Santa Coloma, on l’Ajuntament paga el 50% dels llums de Nadal, o Barcelona, on el consistori subvenciona fins a un 80%.

   

  Durant aquests dies s’estan instal·lant els cablejats i els guarniments als carrers de Badalona. L’encesa de llums serà aquest cap de setmana en bona part dels eixos comercials de la ciutat. A Badacentre, carrer de Mar i Canonge Baranera, l’encesa serà el dia 24 d’octubre a les 19h, coincidint amb el Black Friday.