L’Ajuntament vol evitar que es torni a instal·lar el ‘Mercat de la Misèria’ a Sant Roc

  0
  90

  22/11/2012 – Dimarts es desplegà un dispositiu policial davant l'increment de venedors il·legals en les últimes setmanes.

  L’Ajuntament de Badalona va portar a terme dimarts una operació preventiva al barri de Sant Roc amb l’objectiu d’evitar que es torni a instal·lar a sota del pont de l’autopista i al costat dels encants del dimarts de Sant Adrià de Besòs el ‘Mercat de la Misèria’. En l’operatiu policial hi van participar 13 agents de la Guàrdia Urbana de Badalona, 5 agents de la Guàrdia Urbana de Sant Adrià de Besòs i 4 agents del Cos Nacional de Policia. Es van identificar 7 persones que estaven venent productes de forma il·legal. El material que oferien, en la seva majoria reciclat o procedent de les escombraries, va ser decomissat.

   

  Des de feia tres setmanes s’estava observant que, tot i que d’una manera incipient, es tornaven a instal·lar a la vora dels encants del dimarts de Sant Adrià venedors il·legals. Davant de la proximitat de les festes de Nadal, que impliquen un increment de l’activitat comercial, i davant de la sospita que es podia incrementar exponencialment l’arribada de venedors il·legals, l’Ajuntament de Badalona va coordinat el desplegament policial per començar a prevenir-ho.

   

  L’Ajuntament de Badalona va desmantellar el ‘Mercat de la Misèria’ el mes de juliol de l’any passat després d’actuar cada dimarts durant gairebé dos mesos. El primer cop que s’hi va actuar, el 28 de juny del 2011, hi havia concentrades en aquell indret un miler de persones. Aleshores van ser necessaris 5 camions per poder recollir les dues tones de material decomissat.