L’Anís del Mono obre portes per oferir un cicle de concerts nocturns

  0
  46
  Foto-A.jpg

  10/07/2015 – Després de dos caps de semana a la Casa dels Dofins, el projecte de les Nits al Museu, organitzat pel Museu de Badalona, es trasllada aquest divendres a la fàbrica de l’Anís del Mono. 

  Després de dos caps de semana a la Casa dels Dofins, el projecte de les Nits al Museu, organitzat pel Museu de Badalona, es trasllada aquest divendres a la fàbrica de l’Anís del Mono. Serà una vetllada d’estiu en la qual s’ofereix una visita a la fàbrica més internacional de la ciutat, que ha sabut conjugar el respecte per la història amb l’adopció de les tecnologies més avançades. Es visiten els espais patrimonials, com la sala de destil·lació, i es veu com s’elabora l’Anís del Mono, però també les Aromes de Montserrat. Després, a l’aire fresc del pati, el públic podrà gaudir d’una actuació musical mentre pren un refresc.

   

  Serà a partir de les 21 h i  l’espectacle correrà a càrrec de Clara Luna i Vicenç Solsona, un duet de veu i guitarra que recorre els estàndards de jazz i bossa nova i fa arribar al públic l’encís i la seducció d’aquesta música. Tots dos intèrprets investiguen els seus límits, amb la destresa i l’habilitat que ja han demostrat en els seus treballs anteriors. El cicle consta de dos concerts més, que tindran lloc des d’ara fins a finals de mes.