L’Audiència de Barcelona ratifica l’absolució del regidor Miguel Jurado del cas de violació de domicili

  0
  26
  jurado_1.jpg

  10/10/2015 – El regidor del PP ja va ser absolt després del judici oral, però els denunciants van presentar un recurs d'apel·lació que també ha estat rebutjat.

   L’audiència provincial de Barcelona ha ratificat l’absolució de Miguel Jurado d’un delicte de violació de domicili davant el recurs d’apel·lació que va formular la Hermandad Rociera Virgen Rocío de la Esperanza. Aquesta sentència confirma, per tant, l’absolució que el 9 de juny passat va dictar el Jutjat Penal nº20 de Barcelona i condemna l’Hermandad al pagament de totes les despeses del judici.

   

  La sentència de l’Audiència Provincial és ferma i per tant posa punt i final a un procediment en el que el jutge assegura que “no hi va haver cap voluntat de trepitjar la intimitat ni restringir la llibertat de la Hermandad”. Segons la resolució, “el que es pretenia era recuperar el local i evitar haver de suportar l’import del lloguer, oferint un local propietat de l’Ajuntament, en el context de racionalitzar les despeses del consistori”.

   

  Miguel Jurado ha mostrat la seva satisfacció per la ratificació de la sentència i assegura que “era qüestió de temps que la justícia demostrés que darrera de tot això tan sols hi havia mentides i que aquesta només era una denúncia política propiciada des d’àmbits propers al partit socialista de Badalona”. “Només desitjo que tots aquells que en el seu dia van condemnar-me sense judici ara tinguin, com a mínim, sentit del ridícul i la vergonya”, conclou.