Les goteres de Montigalà, l’enèsima misèria en una Instal·lació

  0
  69
  IMG_20180204_162524_353.jpg

  Un cap de setmana més, una instal·lació esportiva a Badalona ha tornat a tenir ressò mediàtic a les xarxes socials, i no precisament per una notícia positiva. Aquesta vegada, el pavelló de Montigalà va patir una problemàtica de diverses goteres que van condicionar l'activitat esportiva rutinària de la instal·lació.

  El Círcol Catòlic i el Badalonès són dues de les entitats de bàsquet que habitualment fan ús del poliesportiu de Montigalà, ja sigui per realitzar entrenaments o sigui per disputar partits els caps de setmana. En aquest cas, el sots 25 del Badalonès va ser l'equip damnificat. Els dimonis no van poder disputar el seu matx contra el Parets i la conseqüència d'aquesta suspensió serà la derrota del partit, una multa econòmica i la indemnització a l'equip rival.

  "Quan no és un problema és un altre. Fa molts anys que la política esportiva de l'Ajuntament és zero. No es esperem res, desesperem", trasmet Xaxi Forts, director esportiu de l'entitat. "És un problema d'anys enrere", afegeix.

  "Cada any que passi les instal·lacions seran més antigues i la problemàtica anirà a més. No és qüestió d'una legislatura en concret, sinó de la política en general. Quan juguem a altres ciutats, veiem que tenen una infraestructura millor", relata Forts.

  A Montigalà, tres equips femenins representen el Badalonès: "Vam tenim la sort que únicament era un partit. Això crema molt. No és una cosa nostra, sinó que afecta jugadores, entrenadors familiars…".

  Més enllà d'aquest malson, al pavelló dels Països Catalans es van trobar amb el marcador inactiu durant el cap de setmana anterior.

  La pista de La Plana, solucionada

  Fa 10 dies, a La Plana van haver de suspendre també tots els partits de la jornada de diumenge a causa de l'estat de la pista (bufada). El dimarts anterior, el problema es va resoldre.