Makro celebra 30 anys des de la seva arribada a Badalona

  0
  58
  Makro 2.JPG

  28/11/2013 – Makro Badalona es un dels centres més antics que el grup té a Espanya. A Badalona va representar la instal·lació per primera vegada d’un equipament comercial de gran superfície i l’inici del desenvolupament del polígon industrial de Pomar de Dalt.

  El centre comercial Makro Badalona ha celebrat aquesta setmana el 30è aniversari des de la seva arribada a Badalona . L’acte de commemoració va comptar amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; del director del centre, Alberto Manteca; de la gerent del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Barcelonès Nord i del Maresme Sud, Núria Garriga; i del director de l’Escola d’Hostaleria de Badalona, Jaume Obiols.

   

  Makro Badalona es un dels centres més antics que el grup té a Espanya. A Badalona va representar la instal·lació per primera vegada d’un equipament comercial de gran superfície i l’inici del desenvolupament del polígon industrial de Pomar de Dalt.

   

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha reconegut la trajectòria empresarial de Makro al servei de les petites i mitjanes empreses: “Makro és un punt de referència a Badalona per al sector de l’hostaleria i de la restauració, a més de ser una empresa que dóna feina a 130 persones que en la seva gran majoria són de la ciutat”.

   

  Makro és la filial espanyola del grup alemany Metro, dedicat a la venda a l’engròs de productes d’alimentació i no alimentació. El 2012 va assolir un total de 1.232 milions d’euros de vendes consolidades. A Espanya, Makro és el líder dels cash&carry amb un total de 37 centres distribuïts en 15 comunitats autònomes.