Maldonado: ” No hem d’estar pendents de si anotem”

  0
  maldonado2.JPG

  23/11/2012
  L'entrenador verd-i-negre diu que "no s'ha d'estar pendents de si anotem o no, sinó del treball del partit" i que el Cai" és un equip que s'ha reforçat coherentment i juga molt bé a casa".

  El tècnic del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, creu que l'equip "ha de jugar més com a la segona part de l'últim partit independentment de l'encert".

  Per l'adrianenc, "no hem d'estar tant pendents de si anotem o no, sinó del treball que cal fer en un partit" i diu que "si ho fem podrem guanyar a Saragossa, però si no, no arribarem a competir".

   

  Maldonado no pensa que "anímicament haguem de fer res, els jugadors ja estan prou cabrejats i treballant bé" i com en el final del partit ressalta que "a l'entrenament treballem bé, agressius i donant-nos hòsties, i hem d'intentar sortir amb aquesta mentalitat".

   

  Del proper rival de la Penya, el Cai, ha dit que "és un equip que s'ha reforçat de forma molt coherent amb un base excel·lent, tiradors excepcionals i pivots diferents". A més ha destacat que "a casa seva estant jugant molt bé i sent molt sòlids" i que "hem d'anar a Saragossa sabent el que ens trobarem".

   

  Per últim ha parlat de l'absència de Pere Tomàs, que encara no s'ha dit què té ni quan de temps serà baixa. "Si els metges estan mirant de fer-li proves, no sóc ningú per aventurar-me a dir res", ha conclòs el tècnic.