Maldonado: “Quan hem reaccionat hem treballat bé al darrere”

  0
  43
  Maldonado obradoiro.JPG

  13/01/2013 El tècnic verd-i-negre ha valorat que el seu equip "hagi vist de què anava el partit" a temps i pensa que a la segona volta cal "treballar" i ser "ambiciosos" per millorar com a conjunt

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, ha "felicitat" els seus jugadors pel triomf i els de l'Obradoiro "pel partit i pel treball que estan fent".

  Maldonado ha explicat que durant el partit "hem recuperat sensacions" tot i admetre que "ens queda un mal gust de boca després d'haver fet una segona part bona".
  El tècnic adrianenc ha destacat la relació entre encert i defensa, "quan hem reaccionat hem treballat bé al darrere", i la capacitat de l'equip per "veure de què anava el partit" i aconseguir arribar a la mitja part "amb una molt bona diferència pel que s'ha vist".

  Coincidint amb el final de la primera volta, Maldonado ha obert mires per analitzar la situació del seu equip, que creu que ha de treballar per "millorar" i pensa que hi ha "ambició" per fer-ho.

  Per últim, el verd-i-negre ha dit no saber que han senyalitzat els àrbitres en la darrera jugada, i ha confessat que han reunit els dos entrenadors per explicar que "han xiulat perquè s'han equivocat".