Mango desembarca al Màgic Badalona per consolidar l’oferta de moda

  0

  La firma catalana de moda Mango desembarca al Centre Comercial Màgic Badalona amb una nova botiga dedicada a la roba femenina i infantil. La botiga disposa d’una superfície SBA de 525 m2 i està ubicada a la planta baixa.

  Aquest nou establiment se suma a la recent obertura de la marca Pepco, de també 525 m2, i també els de marques internacionals com Subway i Sushiko, aquest últim de grans dimensions i amb terrasses tant interiors com exteriors.

  Altres marques que ja figuraven en el centre comercial, segueixen apostant i creient en el futur del Màgic com és el cas de Stradivarius, amb una ampliació de botiga de 464 m2 de SBA, o com faran les firmes Tous i Paco Martínez en els pròxims dies, amb remodelacions de botiga aplicant la nova imatge de les marques.

  Tots aquests canvis els trobarem per la campanya de Nadal, oferint al públic una àmplia selecció de marques per poder fer les seves compres i gaudir del temps d’oci en família.

  D’aquesta manera, el Centre Comercial Màgic Badalona es consolida com el mix comercial amb més oferta de moda del Barcelonès Nord amb marques com Lefties, Stradivarius, C&A, Pull and Bear, Bershka, Jack and jones, H&M, Pepco i altres. Amb aquesta àmplia oferta el centre pretén ser un referent també pels nous veïns de la zona del Front Marítim de Badalona i el Canal, un eix que passarà a tenir centralitat a Badalona.

  La directora de Màrqueting del Centre Comercial, Silvia Valls, apunta que el Màgic Badalona està passant un moment molt bo amb una ocupació de gairebé el 100% dels locals. D’altra banda des del Centre Comercial es vol posar en valor que l’obertura de Mango, com la de molts altres establiments del Màgic Badalona, és amb sistema de franquícia, pel que son operats per petits propietaris que generen un impacte positiu al teixit empresarial de la ciutat.

  L’aposta del Centre pel propers mesos passa per millorar l’oferta comercial a tots els clients i consolidar activitats atractives que fidelitzin el públic habitual i n’atreguin de nou.

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí