Mireia Belmonte guanya tres ors i un bronze al Ciutat de Barcelona i a un mes del Mundial

  0
  58
  DBjzuaoUMAEqtLg.jpg

  15/06/2017 – La nedadora badalonina es troba en la fase decisiva de la preparació per afrontar el campionat del món de Budapest.

   

  Només falta un mes perquè Mireia Belmonte busqui l’únic registre que encara li resta per aconseguir en la seva carrera: una medalla d’or en un Mundial celebrat en piscina de 50 metres.

   

  A partir del 14 de juliol, Budapest acull el campionat mundial de natació, gran cita de la temporada per la de Badalona. Aquesta setmana, la campiona olímpica tornava d’una concentració en altura a Font Romeu per fer un test de qualitat al trofeu internacional Ciutat de Barcelona, cita on coincidiria amb una de les seves grans rivals: Katinka Hosszu.

   

  El balanç aconseguit per Belmonte en aquesta competició és ben positiu: tres medalles d’or i un bronze. La nedadora de la Salut s’imposava en els 1.500 metres (16:17.36), els 200 papallona fent la quarta millor marca mundial de l’any (2:07.11) i els 400 lliures (4:05.76), sumant també un valuós bronze en 400 estils (4:41.76).

   

  “Estic en un moment de càrrega i de molt volum d’entrenament. Ara no toca nedar en les meves millors marques, perquè físicament no estic perfecta. L’objectiu del Ciutat de Barcelona era competir amb gent de molt nivell estant realment cansada”, valorava Mireia Belmonte.

   

  Al Mundial de Budapest, la badalonina nedarà en les seves sis proves habituals: 400, 800 i 1.500 lliures; 200 papallona i 400 estils. El seu somni és guanyar almenys un or que completi el seu palmarès increïble.