Nou de cada deu bars i restaurants haurà pujat els preus abans d’acabar l’any

  0
  35

  Des del Gremi de l’Hosteleria del Barcelonès Nord, asseguren que la majoria de locals de Badalona han augmentat el preu del menú almenys 1 euro

  El sector de la restauració pateix les conseqüències de la crisi energètica i l’augment del preu de l’energia i l’encariment de les matèries primeres els obliga a incrementar el preu final dels productes. Segons dades del Gremi de Restauració de Barcelona, nou de cada deu bars i restaurants haurà pujat els preus abans d’acabar l’any. El Gremi de l’Hosteleria del Barcelonès Nord no té dades exactes sobre l’augment de preus però assegura que la majoria de locals de Badalona han augmentat el preu del menú almenys 1 euro. El restaurant badaloní La Badalonesa, per exemple, ha hagut d’apujar 1,5 el preu del menú des de principis d’any.

  “Això no es pot aguantar, entre l’augment dels preus de la llum i l’aigua els restaurants van molt ofegats. És inhabitable aquest augment dels preus” explica el Gremi de l’Hosteleria del Barcelonès Nord, ubicat a Badalona. Una enquesta feta a restaurants de la zona de Barcelona reconeix que gairebé 8 de cada 10 locals el preu de les consumicions s’ha hagut d’incrementar des de l’inici de l’any a conseqüència de l’encariment de l’energia i les matèries primeres. L’augment dels aliments també ha estat un factor important en aquesta situació d’encariment.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí