Or i bronze per al Club Natació Badalona en el Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani

  0
  Club Natació Badalona.jpg

  31/05/2014 – Medalla d'or per a l'equip veterà masculí i bronze per a l'equip veterà femení.

  En el X Campionat d’Espanya de Rem de Llaüt Mediterrani, que es va celebrar el passat cap de setmana a Màlaga, l’equip veterà masculí va aconseguir quedar primer en la final deixant enrere a tres dels millors equips de la seva categoria. Fa tres anys a Cadis, havies aconseguit la medalla de bronze i l’any 2012 la de plata a Torrevella, i enguany amb la d’or es destaquen com un dels equips més reconeguts en aquest campionat.

   

  L’equip veterà femení també va guanyar una medalla, el bronze, després d’una final molt ajustada.

   

  Fa quatre anys els veterans ja s’havien estrenat al pòdium del Campionat a Dènia, on van aconseguir la medalla de plata. Aquest equip també s’ha guanyat el seu reconeixement.

   

  Per altra banda, els sèniors masculins van superar les eliminatòries van aconseguir entrar a la final B. L’actual equip sènior femení, creat gairebé de nou aquesta temporada, s’estrenava a Espanya després d’haver quedat campiones de Catalunya, però no van aconseguir classificar-se. Les noies juvenils van decidir competir en la categoria sènior en nom del Club Olímpic Rem de Barcelona, ja que la categoria juvenil es va suspendre per manca d’inscripcions. Van fer un molt bon treball però no van poder superar els equips titulars.