Pancho Jasen és el pla B de Boca per si falla Van Lacke

  0
  47
  jasen.JPG

  01/07/2012

  Boca Juniors busca un exterior amb experiència. Fins fa una setmana perseguien Paolo Quinteros i ara intenten fitxar Fede Van Lacke i Pancho Jasen.

  Federico Van Lacke és, juntament amb Todorovic, el jugador més cotitzat de la Penya aquest estiu. La bona temporada a Badalona completada amb una bona actuació al campionat sud-americà han fet que des de l'Argentina diversos clubs s'interessin per ell.

   

  Boca Júniors és un dels equips més interessats perquè busca un jugador amb molta experiència. Leonardo Minervini, directiu del club argentí, ha confirmat l'interès per Van Lacke i per Pancho Jasen, un altre jugador d'aquest perfil. "Hem parlat amb els agents i tots dos estan esperant ofertes d'Espanya que a dia d'avui no existeixen. Estem veient si els podem convèncer d'alguna manera perquè es quedin a l'Argentina. Ells ens arreglarien l'equip. Un dels dos ens col·locaria en una posició molt competitiva per la propera temporada", ha explicat Miervini als microfons d'Uno contra uno radio afegint que "en principi només mirarem de fitxar-ne un, però si es dona la possibilitat de que no tinguin ofertes d'Espanya i vulguin jugar a l'Argentina, Boca anirà a pels dos". El mateix dirigent xeneize ha confirmat que fins fa una setmana Boca pretenia Paolo Quinteros, un jugador que també té molta experiència.

   

  Jasen no té notícies de Sevilla. El Banca Cívica tornarà a dir-se Cajasol i reduïra un terç el pressupost d'aquesta temporada. A més encara no se sap qui serà l'entrenador.