Piti Belmonte: “El marcador és del tot injust”

  0
  56
  piti constancia.jpg

  17/04/2014 –  Piti Belmonte va resumir amb aquesta frase un partit en què el 2-0 final no reflecteix el que va passar damunt del terreny de joc.

  17/04/2014 – “El marcador és del tot injust”. Piti Belmonte va resumir amb aquesta frase un partit en què el 2-0 final no reflecteix el que va passar damunt del terreny de joc. El Badalona va competir i va merèixer més, però la sort no el va acompanyar. I això que anava amb set absències de pes. “Avui, per la quantitat de baixes que teníem, moltes d’elles importants, i havent de dur quatre juvenils, estic segur que molta gent abans del partit no ens donava cap opció. L’equip, però, ha demostrat que vol competir i ha fet un gran esforç”, va comentar el preparador escapulat, que va lamentar, sobretot, la mala sort del gol encaixat en pròpia porta. “Ha estat massa premi pel que estaven fent”, va comentar Piti, que va destacar el matx seriós fet per tot l’equip, que no es va destarotar fins i tot després de l’1-0: “En la primera part hem tingut el partit molt i molt controlat i hem pogut marcar amb el xut al travesser de Draman. I en la segona, tot i que lògicament ells tenien una mica més de possessió de pilota, no ens estaven arribant excepte amb alguna falta lateral. En una acció de rebot ens han ficat el gol però tot i així hem continuat treballant i hem tingut ocasions per poder marcar”.

  Piti va admetre que la munió de baixes havia reduït molt el marge de maniobra a l’hora de fer els canvis, però va voler destacar el paper dels joves, en un paper gens fàcil en una categoria “complicada com la segona B, sobretot pel que fa a la intensitat del joc”. “Draman ha fet el que l’equip necessitava i Esteve, tot i que ha tingut poc temps, ens ha donat oxigen al mig del camp en els darrers minuts”.

  El migcampista Albert Puigdollers, pel seu cantó, va coincidir amb Piti Belmonte a l’hora d’analitzar el partit i es va mostrar resignat per un marcador immerescut: “Hem estat superiors i mereixíem la victòria, però en dues jugades aïllades ens han marcat”. “Fins a l’’1-0 ells no havien fet res i nosaltres havíem dominat i havíem tingut ocasions, però en una acció desgraciada s’han avançat i després, quan hem seguit atacant, en un contracop ens han fet el segon”, va lamentar el migcampista escapulat, que malgrat tot va voler felicitar l’equip:  “Tot i les baixes, ha donat la cara contra un dels millors conjunts de la categoria”.