Puigdollers: “És molt d’hora per posar-nos nerviosos”

    0
    49

    20/09/13 – Demà dissabte el CF Badalona rep a l'Atlètic Balears en la cinquena jornada de lliga. Els escapulats reben el líder del grup, que visitarà Badalona amb 10 punts assolits de 12 possibles. El conjunt de Nico López torna a ser un dels favorits per estar a adalt del grup després d'una temporada passada dolenta. Per la seva part, Piti Belmonte recupera Abraham respecte al partit de L'Hospitalet. No obstant, Bermudo continua de baixa, i s'hi sumen Maestre, Gómez i Neeskens. 

    Per aquest partit hem parlat amb Ferrán Tacón i Albert Puigdollers. El primer creu que després de consolidar la solidesa defensiva, han de donar un pas endavant a la part ofensiva per començar a sumar de tres en tres. Per la seva part, Puigdollers afirma que és molt aviat posar-se nerviós, i que l'equip està treballant molt bé i tard o d'hora arribaran els resultats.

    Dissabte a les 17 de la tada, al Camp del Centenari, CF Badalona – Atlètic Balears, cinquena jornada de lliga. L'àrbitre del partit serà Jorge Díaz Escudero.