Quatre detinguts per robar una caixa forta d’una botiga a Badalona

  0
  57
  robatori.JPG

  04/07/2013 – Els quatre individus, veïns de Badalona, van traslladar la caixa a un pis de Sant Roc, on va ser descoberts i detinguts.

  Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre persones com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb intimidació a un establiment comercial de Badalona el passat dijous 20 de juny.

   

  Quatre homes van accedir a l’establiment aprofitant que només hi havia una treballadora i es van emportar la caixa forta de l’empresa. Poc després, es va rebre un avís d’un ciutadà havia vist com quatre individus havien pujat una caixa forta de grans dimensions a un domicili del barri de Sant Roc.

   

  Davant la possibilitat que pogués tractar-se d’un fet relacionat amb l’atracament a aquesta empresa, es va muntar un dispositiu amb patrulles composades per agents no uniformats per tal de comprovar-ho.

   

  En arribar al lloc, els agents van poder sentir clarament el soroll metàl·lic d’una serra radial; davant la qual cosa i en base a la declaració del testimoni van sospitar que les persones d’aquell domicili podrien ser les autores de l’atracament.

   

  Els agents van controlar el perímetre de l’habitatge, i van trucar a la porta per intentar verificar el que estava passant a dintre d’aquell immoble. En trucar a la porta, tot identificant-se com a policies, es va obrir una finestra de l’habitatge, i van llençar-hi una caixa forta, que va caure al carrer des d’una alçada d’un segon pis produint un gran estrèpit, i tot seguit un home va sortir també per aquesta finestra i va intentar fugir.

   

  Els agents van detenir-lo i això va persuadir els altres individus de seguir els seus passos. Després d’una bona estona, aquests van accedir a obrir.

   

  Tots coincidien plenament amb la descripció dels autors materials de l’atracament i a la caixa forta hi havia diversos talons i pagarés a nom de l’empresa afectada. Es van recuperar la totalitat dels diners i pagarés. També es van intervenir les eines amb les que estaven forçant la caixa forta, uns malls i unes escarpes, com també una serra tipus radial amb la qual ja havien aconseguit tallar part de la caixa forta.

   

  Els detinguts són quatre veïns de Badalona, de 25, 31, 40 i 42 anys; van passar a disposició judicial i van ser ingressats preventivament a presó.