Què fer aquest cap de setmana a Badalona?

  0
  Espectacle 'Maquinaigües' de La Tresca i la Verdesca

  Deixa de queixar-te dient que “a Badalona no fan res” i descobreix les diferents activitats culturals que us proposem per aquest cap de setmana a la ciutat!

   

  • Divendres 4 novembre

  Pel·lícula ‘Mediterrani’ al teatre del Círcol

  Horari: Dues sessions (19 i 21h). Entrada gratuïta a socis i sòcies, i donatiu de 3 euros per la resta de públics.

  L’Òscar i el Gerard són dos socorristes, que impactats per la imatge d’un nen ofegant-se al Mediterrani, decideixen viatjar a l’illa de Lesbos (Grècia) on descobriran una realitat encara més aterridora: milers de persones es juguen la vida cada dia per creuar el Mediterrani en unes condicions precàries, per tal de fugir dels seus països on hi ha conflictes armats. Al veure que ningú fa res per ajudar-los, decidiran junt amb el seu equip, revertir la situació per tal d’oferir suport als afectats per la situació, i acabaran vivint una autèntica Odissea que els marcarà de per vida.

  https://elcircol.cat/esdeveniment/cinemaprop-mediterrani/

  Espectacle ‘M’hauríeu de pagar’ al teatre Margarida Xirgu

  Horari: 20h

  Un tríptic escrit i dirigit per Prat i Coll on les paraules dels tres personatges són les protagonistes. L’obra de teatre són tres monòlegs separats sobre la soledat d’un dels creadors catalans més connectats amb la modernitat teatral europea. En aquests monòlegs es parlarà d’art, infantesa, records, sexe, desplaçaments, educació familiar, individualismes, fe, veritats, fragilitats… De tot allò, en definitiva, que no entenem i que ens fa humans.

  https://teatrezorrilla.cat/espectacle/mhaurieu-de-pagar/

  ‘Kentucky ha muerto’ de la Cia. La Peleona al Teatre Sagarra

  Horari: 19h

  Una sàtira estripada sobre la societat d’avui en dia, sobre la necessitat de lluitar per un món millor, la resistència pacífica com a opció, la inacció com a mal inherent a la nostra societat, i còmplice necessària de la repressió del poble a mans dels poderosos. Tot amanit amb una bona dosi d’humor negre, per fer més fàcil de passar la tragèdia d’aquest galliner que tant té a veure amb nosaltres.

  https://teatresagarra.gramenet.cat/esdeveniment/kentucky-ha-muerto/

   

  Dissabte 5 novembre

  ‘Monólogos solitarios’ al Teatre Zorrilla

  Horari: 22:30h

  Un espectacle amb 6 monologuistes en el qual es donarà la quantitat recaptada a la investigació de la SPG52. L’organitza ‘La Lucha de Abril’, una associació sense ànim de
  lucre que visibilitza i recapta fons per aquesta estranya malaltia. Actualment, només hi ha 2 persones a Espanya i 46 al món diagnosticades de SPG52 i una d’elles és una nena que viu a Badalona, l’Abril Merino.

  https://teatrezorrilla.cat/espectacle/noche-de-monologos-solidarios/

  ‘Mala Vida’ al Sarau 08911

  Horari: 23:59h

  Mala Vida defineix el seu espectacle com un “show interactiu”, on la participació del públic es fa indispensable. Uns músics experimentats en bandes de versions des de fa anys, demostren la seva experiència amb un directe contundent i festiu. Amb un repertori basat en el pop-rock espanyol dels 80 fins al més actual, aconsegueixen captivar el públic de totes les edats en cadascuna de les seves actuacions. El seu èxit es basa en una acurada selecció del repertori (escollint el millor per a cada tipus d’actuació), la manera d’interpretar-lo i, sobretot, la complicitat amb el públic, fent que sigui també una part de l’espectacle.

  https://sales.premiumguest.com/sarau-badalona/es/sarau-badalona/concert-mala-vida-al-sarau08911/

  Diumenge 6 novembre

  ‘Maquinaigües’ de La Tresca i la Verdesca al Teatre Margarida Xirgu

  Horari: 19h

  La multipremiada companyia badalonina La Tresca i la Verdesca presenta nou espectacle i, per fer-ho, s’ha acompanyat d’un munt d’instruments de tota mena i d’un equip artístic de luxe. Sota la direcció de Guillem Albà, Maquinaigües us acompanyarà a través d’un viatge en què l’aigua serà l’element central que us portarà per cançons i aqüífers amb molt d’humor i ritme.

  https://teatrezorrilla.cat/espectacle/maquinaigues/

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí