Rebuda oficial a Melany Bergés a la casa de la vila

  0
  DSC_0430 copia.JPG

  29/09/2016 – L’atleta visita l’Ajuntament de Badalona després de tornar dels Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro.

   

  L’Ajuntament de Badalona ha saldat un ‘deute’ pendent amb una de les seves esportistes més internacionals. Després de guanyar la medalla d’or europea en els 400 metres lliures i de representar Badalona als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro, Melany Bergés ha pogut rebre un reconeixement oficial per part del govern i de la resta de forces polítiques de la ciutat.

   

  La velocista de Llefià tornaria del Brasil amb dos diplomes, sumant dues quartes posicions en el relleu 4×100 i en els 400 metres. Un cop establerta de nou a Badalona i abans d’iniciar uns merescuts dies de vacances, Bergés s’acostaria avui acompanyada d’amics i familiars fins a l’Ajuntament per participar en un acte de rebuda oficial.

   

  L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, la regidora d’esports, Maria Gallardo, i d’altres autoritats municipals donarien la benvinguda a l’atleta. “Hem d’intentar aconseguir que els atletes paralímpics rebin un major suport, tant des del punt de vista municipal com des d’altres instàncies. Intentarem buscar formules per estimular l’esport paralímpic a la ciutat i volem que la Melany sigui una de les nostres exponents”, destacaria Gallardo per presentar l’acte des de la sala de plens.

   

  “Espero poder venir aquí més vegades, perquè això voldrà dir que la meva carrera esportiva continua anant bé. Malgrat no aconseguir medalla estic molt contenta amb els resultats obtinguts. L’esport paralímpic té menys visibilitat mediàtica, però l’esforç que hem de fer nosaltres és doble”, apuntaria tot seguit Melany Bergés durant la seva intervenció.

   

  Per acabar l’acte, Dolors Sabater faria entrega d’un obsequi i d’una bandera de Badalona a l’esportista. “Aquesta recepció era un deute que teníem amb la Melany Bergés; sobretot després de proclamar-se campiona d’Europa. Hem de valorar molt el seu esforç, perquè per un esportista que parteix d’una diversitat funcional no és gens fàcil assolir reptes com aquest”, valoraria l’alcaldessa. Finalment, la rebuda quedaria tancada amb les pertinents fotografies de família.