Sense encert, sense opcions (74 a 57)

  0
  34
  x publicar.JPG

  21/01/2013
  El Natzaret va deixar d'anotar de fora (6 de 32) i es va anar ofegant al camp del Mollet

  El Natzaret va sumar la 4a derrota consecutiva en caure a la pista del Mollet per 74 a 57 en un partit en el que va tornar a tenir molts problemes per anotar.
  La falta d'encert exterior (6 de 32 en triples) va condicionar el joc del Natzaret, que és molt inferior físicament al Mollet.

  Tot i la mala sortida dels de Badalona (10 a 2), es van saber refer i van respondre amb la pressió a tota pista que els caracteritza i l'encert de Quim Zudaire (21 a 23).

  Llavors el Mollet va començar a ajustar la defensa, sent agressius a l'exterior amb la certesa que els seus pivots protegirien la zona.
  El plantejament va sortir bé, i poc a poc el Natzaret es va allunyar de la cistella mentre els del Vallès seguien sumant amb comoditat (40 a 34).

  A la tornada dels vestidors, el partit es va travar fins que Pascal i Bas van iniciar un parcial 0 a 8 que va trencar el partit (51 a 36).

  El Natzaret ho va seguir intentant sense trair el seu joc, molt agressiu en defensa i buscant llançaments exteriors, però la defensa del Mollet cada cop els ofegava més (59 a 44).

  Una tècnica a Vidal Sabater va esmicolar les poques opcions dels badalonins (65 a 47) i va deixar el partit vist per sentencia.