S’inaugura el 39è Obert Internacional d’Escacs de Badalona

  0
  Photo 02-08-13 19 43 43.jpg

  03/08/2013 – Aquest divendres, el Centre Cívic La Salut ha obert les portes a prop de 300 escaquistes que fins el proper dissabte 10 d'agost participen en aquest torneig internacional. Durant aquests dies es realitzaran en total 9 rondes, que a més es poden seguir en directe les quatre primeres taules a través d'internet.

  Aquest divendres, el Centre Cívic de La Salut ha obert les portes per iniciar les proves de 39è Obert Internacional d’Escacs de Badalona – Memorial Miquel Castellà i Gili, que enguany les inscripcions han arribat a prop dels 300 escaquistes, homes i dones de totes les edats i diferents indrets del món. Entre els participants es destaquen els màxims favorits aquest any per guanyar el Campionat del Món junior, els germans peruans Jorge i Daysi Cori, de només 16 i 17 anys, respectivament.

   

  Fins el proper dissabte, 10 d'agost, en total es realitzaran 9 rondes, una cada dia, que s’iniciaran a les 17 hores, excepte l’últim dia que serà a les 16.45h i coincidirà amb el lliurament de premis al finalitzar totes les competicions d’escacs. Destacar que el sistema joc és suís, per això, els participants es divideixen en tres grups segons el sistema puntuació ELO.

   

  En cas de voler seguir en directe totes les partides de les quatre primeres taules del grup amb l’ELO igual o superior a 2.150, ho podeu fer a través del web ajedreznd.com i openbadalona.com.