Suàrez: “Estic en el millor moment de la temporada”

  0
  35
  1213_JOV_CAI (13).JPG

  04/02/2013
  L'aler pivot balear afirma que entrenant amb la Penya "em sento més còmode" però que "jugaré al 100% allà on em diguin" ara que comença el Play Off del Prat

  L'aler pivot del Prat Joventut, Àlex Suàrez, ha assegurat que es troba "en el millor moment de la temporada".

  "Vaig començar la temporada irregular però a base d'entrenaments estic al millor moment físic i mental" opina el balear que diu estar "més còmode ara que entreno regularment amb el primer equip".

  En l'últim mes, des de la sortida de Tony Gaffney, Suàrez ha estat en plena dinàmica del primer equip i sembla que això no canviarà tot i que el Prat Joventut estigui a punt de disputar els Play Off.
  "Jugaré on sigui" explica Suàrez com va fer Barrera en el seu moment, i admet que "no és fàcil tenir el cap als dos equips, i a més fa temps que no entreno amb el Prat, però estaré al 100% allà on sigui".

  A més, en aquesta primera jornada, és impossible que un jugador del Prat, que juga a el dissabte a les 19:30 a Castelló pugui estar amb la Penya que també juga dissabte a Sevilla. La setmana que ve, tant els verd-i-negres com els potablava juguen a casa.