The BDN Climb, el rocòdrom badaloní a Can Ribó

  0
  134
  Climb BDN

  L’experiència The BDN Climb s’enceta molt abans de començar a triar quin nivell d’escalada executarem en la nostra primera ‘experience’. Situat al polígon de Can Ribó (Carrer d’Isidre Nonell, 11), el rocòdrom badaloní va començar a gestar-se l’any 2018 i és una opció esportiva estiuenca que comença a generar intrígra en el moment que trepitges la nau i et crida l’atenció l’espai. 600 metres escalables plens de colors i dificultat ajustada a l’objectiu de cada escalador, ja sigui amateur o més professional. Amb més de 30 anys d’experiència com a escalador, l’Álex Sánchez ens presenta el seu projecte personal.

  “Durant aquests tres anys, les sensacions han estat molt bones. El ‘target’ ha estat força divers i líquid. Aquí ve molta gent que està avorrida de moltes altres rutines esportives. El rocòdrom és molt social, els grups interactuen entre ells i busquen reptes diversos. No hi ha cap rutina“, ens presenta.

  “A BDN Climb, no hi ha cap fita més enllà de la personal. A nivell psicològic i físic, cada client imposa el seu nivell. Hi ha murs més senzills i d’altres amb més dificultats“.

  El pot practicar qualsevol badaloní?
  “No és un públic tancat o juvenil sinó també familiar. No apostem per la competitivitat sinó d’un rocòdrom social, obert a tothom i a prop de la ciutat”. Qualsevol persona que entra per la porta i no té cap mena d’experiència, podrà gaudir d’un assessorament del personal BDN Climb i també l’opció de gaudir d’arnesos i tot el material indispensable per a practicar l’escalada.

  Sempre hi ha el mateix rocòdrom?
  “Cada dues setmanes, aproximadament, dissenyem nous blocs peqrquè els nostres socis o clients busquin nous reptes“.

  D’altra banda, l’Álex també vol trencar qualsevol prejudici. “Volem trencar el mite que l’escalada és un esport de risc. L’escalada a un rocòdrom és una activitat lúdica, no és un esport de risc. Venim a gaudir i tenir més de 100 nens a l’escola d’escalada a partir dels 4 anys. Ja no només és escalada sinó que estem parlant d’un conjunt de millores: física, mental, equilibri, coordinació, repertori gestual…i tot això de forma social i lúdica“, transmet.

  A més, els badalonins i badalonines interessades, podran gaudir també d’un espai social annex al rocòdrom, per a gaudir d’un berenar posterior a l’activitat esportiva. Un projecte, adaptat als grups d’amics, companys de feina i famílies.

  On puc trobar tota la informació?
  “A la pàgina web bdnclimb.com podreu trobar els horaris, tarifes i es poden fer les reserves online, sempre amb cita prèvia“.

  Obert durant tot l’any, BDN Climb supera els 100 nens que integren l’escola d’escalada i n’hi ha més de 300 socis.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí