Una empresa de llibres contacta amb escoles badalonines

  0
  46

  Segons ICV-EUiA, ha enviat missatges als centres oferint els seus serveis i afirmant que una autoritat municipal els hi havia assegurat l'aprovació de les subvencions per part del Ple

  Una empresa de “serveis educatius” s’ha estat dirigint a les escoles de Badalona amb objecte de donar “solució” i gestionar el caos generat entorn els llibres de text del proper curs, segons ha informat el grup municipal ICV-EUiA.

  Sembla ser que Iddink SL, corporació dedicada a la distribució de material escolar, ha assegurat als centres escolars que una cap de serveis municipal els hi va confirmar que la subvenció per l’adquisició de llibres de text per al proper curs havia estat ja aprovada per unanimitat al Ple, amb una sèrie de condicions que també s’esmenten en els missatges.

  Tal decisió no s’ha pres al consistori encara, i Iniciativa-EUiA s’explica aquest fet a través de “dues possibilitats”: o “que aquesta empresa estigui autoritzada per l’alcalde a dirigir-se a les escoles o que ho faci pel seu compte” sense cap permís. El president de la coalició, Carles Sagués, titlla la situació “d’una greu irregularitat que mereix explicació i assumpció de responsabilitats”.