Una empresa privada gestionarà les barres durant els Concerts de Festes

  0
  140

  L’Ajuntament ha denegat a la Comissió de Festes la gestió de les barres del dia 10 de maig.

  El consistori justifica la decisió per la “falta de seguretat” durant els concerts de l’any passat.

   

  Segons avança el Diari de Badalona, la Comissió de Festes no gestionarà les barres durant els Concerts de Festes per decisió del govern municipal. L’Ajuntament argumenta aquesta decisió a causa de “problemes de seguretat” durant l’any passat i delegarà la tasca a una empresa privada.

  L’any anterior, la Comissió va denunciar que algunes persones van accedir a sobre del magatzem on es trobaven les barres. Els voluntaris van haver de trucar a Protecció Civil, però els agents no van actuar per culpa de la gran aglomeració de gent. Malgrat que la proposta inicial de la CFB era mantenir la barra aquest any, des del consistori s’hi han negat. Una de les possibilitats que també va ser refusada era aprofitar la seguretat de l’empresa privada: “Volíem que almenys hi hagués una part de barra popular, però s’hi han negat”. De moment, es desconeix quina serà l’empresa que gestionarà aquestes barres.


  Sense la barra del dia 10, enguany desapareixen les barres d’entitats

  Des de la Comissió, aquest any volien apostar perquè les diferents entitats badalonines gestionessin les barres durant els actes de les Festes de Maig. La pèrdua de la barra del 10 de maig ha fet desapareixen aquesta idea. Malgrat que la CFB és l’encarregada de gestionar les barres de la Nit del Mono, Arts Arnús i Cal Txiringu, les del dia 10 són les que més ingressos generen. “En deixar de gestionar la barra del dia 10, la CFB pedrà molts ingressos. S’ha d’intentar sostenir econòmicament la mateixa comissió i treballarem de cara a l’any que ve a poder cedir aquest espai a altres entitats”, expliquen.

  Pel que fa el dia 11, la CFB posarà les barres al Dinar Popular i el Concert Infantil. Per tant, tampoc s’encarregaran de les barres dels Concerts de Festes de la nit, organitzats per l’Ajuntament.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí