Una exposició ensenya les imatges més íntimes de Sant Roc

  0
  53
  021a2f43-3fe4-4efc-9ce3-45e9952ba5d9.jpg

  08/02/2016 – L’exposició ‘Paisatges desvelats’, que es podrà veure fins al 18 de març, és el primer acte cultural que s’organitza per celebrar el 50è aniversari de la creació del barri.

  Ensenyar el barri de Sant Roc com mai abans ningú l’havia mostrat. Aquest és l’objectiu de l’exposició ‘Paisatges desvelats’, que es pot veure fins al 18 de març a la sala d’exposicions del Consorci Badalona Sud. La mostra és un conjunt de fotografies fetes per Ariadna Cambronero que vol reflectir la intimitat de tot allò que passa a Sant Roc endinsant-se en la quotidianitat del barri i en la vida que hi transcorre en els seus espais públics i també en els que són més personals.

   

  L’exposició ‘Paisatges desvelats’, que es podrà veure fins al 18 de març, és el primer acte cultural que s’organitza per celebrar el 50è aniversari de la creació del barri de Sant Roc. Per aquest motiu, des del Consell d’Entitats del Districte 6 s’ha creat una comissió dedicada a la promoció d’actes culturals, festius i participatius que tindran lloc durant tot aquest any 2016.

   

  Segons el Consorci Badalona Sud, aquests actes commemoratius del 50è aniversari del barri de Sant Roc “tenen com a finalitat aportar al barri una renovada il·lusió que fluctuï entre la memòria col·lectiva, els records de les vivències i el sentiment de pertinença al barri”.