0
    24

13/04/2014
    Els verd-i-negres han estat molt superiors al Cai i han fet un partit rodó

El FIATC Joventut ha apallissat al Cai a l'Olímpic per 82 a 57 i fa una passa més per ser al Play Off.

Fa setmanes que els verd-i-negres diuen que les opcions de ser-hi passen pels partits a casa, i amb aquesta mentalitat guanyadora han passat per sobre els aragonesos de principi a fi arribant a dominar el partit per 32 punts (74 a 42

Ja des de l'inici, la intensitat de la Penya s'ha transformat en un 8 a 0 en el marcador amb 4 punts de Vives en els 30 primers segons.
    El Cai però, ràpidament ha demostrat que és un equip treballat, i des de les defenses alternatives ha aconseguit portar el partit cap al seu terreny.

Al davant, les accions individuals de Roll i els triples de Rudez mantenien la igualtat (16 a 14).
    De fet, l'encert exterior dels visitants ha aguantat el partit fins al minut 14. Dels 17 primers punts dels aragonesos, 12 eren des del 6,75.

Llavors la Penya ha mantingut el nivell defensiu i ha pogut encadenar bones accions al davant per etzibar un 10 a 0 que obria un forat (29 a 19).
    Als verd-i-negres els havien xiulat 5 faltes en menys de 3 minuts, però en canvi n'han pogut treure 2 de Norel que ha marxat a la banqueta. El pivot holandès no ha tingut un bon retorn a Badalona i no ha estat capaç d'anotar la primera cistella fins el minut 29

Amb la mentalitat assassina d'avui, 2 triples de Shurna i Cochran han acabat de fer bo el 2n quart per marxar al descans amb 14 punts de renda (39 a 25).

A la represa, com era d'esperar, el Cai ha intentat tornar a dur el partit al seu terreny, defensa a defensa, i amb atacs ben cuinats. Així, ha reduït la diferència a 11 amb un 0 a 4 inicial, però quan més patia la Penya ha aparegut Joseph, el desllorigador

El canadenc va estar negat la setmana passada a Fuenlabrada,però aquesta ho ha esmenat amb 13 punts i cistelles de molt de mèrit al 3r quart. 5 punts seguits amb la seva firma davant de Sanikidze han permès mantenir la diferència en els 15.

Els verd-i-negres havien superat el moment més complicat del partit, i la bona feina de Miralles als 2 costats de la pista fent valer la seva experiència ha tornat a engegar el motor  (61 a 38). Com havia passat al 3r quart, els triples ha acabat d'arrodonir la bona feina dels minuts anteriors (67 a 40).

Quedaven 10 minuts de festa pel FIATC Joventut i d'infern pel Cai. Els verd-i-negres s'han agradat fins a aconseguir 32 punts de renda (74 a 42), i el partit ha anat morint amb els joves a pista, que si bé han engrescat al públic han evidenciat que no passen molts minuts conjuntats a la pista.

Fins a 4 jugadors del FIATC Joventut han superat la desena de valoració amb Vives (22), Llovet (19), Miralles (18) i Joseph(14) com a destacats

Amb aquest triomf els de Maldonado segueixen a la zona de Play Off. Aquesta setmana santa descansaran perquè han aplaçat el partit contra el Madrid, que juga el Play Off de l'Eurolliga. Aquest partit es jugarà el dijous 1 de maig. Així doncs, el proper compromís dels dels verd-i-negres serà el diumenge 27 d'abril a les 19h contra el Gran Canària.