Victòria de play off

0
    34

19/02/2017 – Històric triomf del CF Badalona al Rico Pérez, davant l'Hércules, que retorna l'equip escapulat a les posicions de play off. Sandro marca a la primera part i, després que els alacantins empatin de penal, Toni Lao i Gerard Oliva posen l'1-3 definitiu.

Sensacional triomf del Badalona en un dels escenaris més importants de segona B: l'estadi de l'Hércules. Davant d'un rival directe, l'equip de Manolo González dóna un cop d'autoritat i, amb un resultat concloent, revifa després de l'ensopegada de la setmana passada. Sandro signa el 0-1, a la mitja hora, en aprofirar una badada defensiva i els de Tevenet no s'apropen a Morales fins al minut 44.

L'empat arriba per un dubtós penal, transformat per Gaspar, en una acció de córner. Però Toni Lao torna a posar el Badalona en avantatge també aprofitant d'un servei de cantonada, després que Moyano rematés al pal. El resultat definitiu el posa el golejador escapulat, Gerard Oliva, en el temps afegit, transformant un penal comés sobre ell mateix.

Fitxa tècnica

Hércules: Iván Buigues; Dalmau, Román, Bueso, Peña; Checa (Miñano), Lolo; Nieto (Salinas), Javi Flores (Mainz), Gaspar; Delgado.

Badalona: Morales; Fran Grima (Musa), Parera, Aleix Coch, Moyano, Víctor García; Indiano, Sandro (Carlos Calvo), Toni Lao; Iván Agudo i Bruno Vinicius (Gerard Oliva).

Gols: 0-1, Sandro (30'); 1-1, Gaspar (pen.) (55'); 1-2, Toni Lao (61'); 1-3, Gerard Oliva (pen.) (93').

Àrbitre: Alexander González González, de Tenerife. TG: Román, Bueso, Sandro, Indiano i Bruno.