Xavier Garcia Albiol, escollit com a president del PP de Catalunya

  0
  35
  IMG_0264.JPG

  27/03/2017 – El 14è Congrés del PPC proclama el badaloní líder del partit, amb quasi el 93% dels vots, per substituir Alícia Sánchez Camacho.

  Xavier García Albiol ha estat proclamat aquesta dissabte nou president del PPC en substitució d’Alícia Sánchez Camacho amb 717 dels 782 vots emesos, el 92,9% del total. La participació ha estat del 73,2% dels 1.068 compromissaris inscrits.

   

  Amb aquest resultat, han donat suport a l’única candidatura presentada i que incorpora el portaveu parlamentari adjunt, Santi Rodríguez, a qui Albiol ha proposat com a secretari general. En la seva proposta, l'exalcalde de Badalona ha presentat un comitè directiu renovat; el comitè executiu electe disposarà de 22 persones, amb figures com Enric Millo, Dolors Montserrat i María de los Llanos de Luna.

   

  Albiol ha agraït la confiança i ha apel·lat a la “obligació històrica” que tenen els populars de donar resposta a les demandes dels ciutadans en els “moments excepcionals” que viu Catalunya. Ha fet una crida a la col·laboració de tothom i ha assegurat: “Si avancem amb les idees clares, estic convençut que els nostres objectius s’acabaran convertint en realitat”.