5 jugadors del CTT Badalona es classifiquen per al Torneig Estatal

  0
  61
  torneig cttb.jpg

  05/11/2013 – Els badalonins esperen arribar a classificar finsa sis jugadors en aquest torneig, que se celebrarà al febrer de 2014 a Valladolid. 

  El passat cap de setmana es va celebrar a Bàscara (Alt Empordà) el Torneig Zonal Est, classificatori per a l’Estatal i puntuable per als Campionats d’Espanya. La zona est avarca els palistes de Catalunya, Illes Balears, Aragó i Navarra, i dóna accés al Torneig Estatal als 8 primers classificats de cada categoria.

   

  Pau Lloret i Marc Serra, semifinalistes benjamí i absolut; i Sergi Bocanegra, Arnau Lloret i Adrià Fernàndez, quartfinalistes en benjamins i aleví, van aconseguir bitllet directe per al Torneig Estatal que es disputarà a Valladolid el febrer de 2014. En canvi, Anny Carreño, que va aconseguir una desena posició final, va quedar-se a les portes de la classificació directe i haurà d’esperar a la publicació del rànquing per assegurar-se una classificació més que problable.

   

  Per altre banda, destacar els resultats dels juvenils Àlex Bocanegra i Nick Rzayev, arribant als 1/32 de final. L’infantil Marc García i l’aleví Xavier Montàñez també van signar bones actuacions, arribant fins a 1/16 de final, però les seves opcions de classificació van quedar estroncades al caure amb Alegret i Viladrell, respectivament, tot i jugar a un gran nivell.

   

  El Club Tennis Taula Badalona va tornar a ser un dels clubs amb més participants en categoria masculina, amb 18 jugadors i una jugadora en total i, per primera vegada en la història del club, va aconseguir classificar a cinc jugadors per al Torneig Estatal, formant part dels clubs més potents del país, juntament amb Mataró i Ripollet, que tots dos han classificat vuit jugadors i Calella, set. Els badalonins esperen arribar a classificar fins a sis jugadors.