Richie Hawtin torna a traslladar l’actuació secreta del Sónar a Badalona

  0
  48
  sonar.jpg

  13/06/2017 – El DJ internacional repeteix ubicació i tornarà a l'Skate Agora, després de reunir milers de persones el passat any.

  El Sónar, el festival barceloní de música electrònica i experimental per excel·lència, escalfa motors els dies previs al gruix dels seus concerts amb algunes actuacions i actes. Un dels més esperats aquesta setmana és la sessió secreta del DJ canadenc internacionalment Richie Hawtin, que punxarà a Badalona aquest dimecres.
   
   

  Fins ara, els seus seguidors sabien que l'artista tenia previst oferir una sessió aquest dimecres en algun punt de Barcelona, el ja tradicional 'dotUP BCN'. Hawtin ja ha participat en diverses ocasions d'aquesta actuació 'misteriosa'. El primer cop va actuar per sorpresa a la Boqueria, i fa un parell d'anys, a la Ciutadella.

   

  Enguany, però, és la primera vegada que repeteix ubicació dos anys seguits, a l'Skate Agora BDN. I és que el resultat del passat any, amb més de 4.000 persones, va ser positiu per a l'organització. Ni el DJ ni el festival han fet encara oficial a les xarxes socials que l'enclavament escollit per a aquesta edició serà Badalona, però diferentes webs de música electrònica ja ho donen per tancat i la notícia corre a les xarxes socials. La confirmació oficial es produirà durant les properes hores.

   

  La sessió s'estendrà des de les 17 a les 21h.