A la Penya se li acaba la benzina contra la piconadora blaugrana (85 a 72)

0
    19
    1.JPG

10/10/2013
    Els verd-i-negres han competit al principi i al tram final quan el partit estava decidit

El FIATC Joventut no ha pogut acabar competint per la lliga Catalana tot i que ha jugat un grapat de minuts de tu a tu al Barça
    El poder dels blaugranes ha anul·lat el joc verd-i-negre durant el 2n i 3r quart, per aconseguir un còmode avantatge que ha acabat sent definitiu.

Tot i això, com va passar ahir contra el Manresa, la Penya ha ofert un nivell alt de joc en alguns minuts, en els que ha pogut competir contra els de Xavi Pascual.
    El FIATC Joventut ha sortit sense cap por contra el Barça. Guillem Vives era l'executor d'un joc molt intens i descarat als dos costats de la pista (2 a 14 amb 11 punts del base).

Poc a poc però, el Barça ha endurit la defensa, i de la mà de Papanikolau i Lampe, ha escurçat la diferència abans d'acabar el quart (18 a 20).
    Res ha canviat al 2n període, en que el Barça ha tret de la pista als verd-i-negres.
    Les possessions cada cop eren més llargues i la Penya perdia pilotes a la primera línia que propinaven contraatacs fàcils pel Barça (32 a 26).
    A més, al tram final del quart, Abrines -ha acabat sent l'MVP- s'ha destapat amb 3 triples seguits per superar la barrera dels 10 punts (52 a 40).

La mitja part, amb un homenatge tant llarg com emocionant per Darryl Middleton, no ha anat bé a cap dels dos equips, però en especial ha perjudicat al FIATC Joventut, que no ha pogut anotar cap cistella en joc
    Així, els de Xavi Pascual han aconseguit amb facilitat i en diverses ocasions el màxim avantatge de 24 punts.

La Penya ha tret les urpes a l'inici de l'últim quart amb un 0 a 7 (67 a 51) però el Barça ha tornat el parcial amb contundència, i els dos equips han fet rotacions de cara a l'inici de lliga, que comença d'aquí a 3 dies.

Els verd-i-negres han acabat a pista amb un 5 sorgit del planter, i amb aquests jugadors, ha aconseguit maquillar la diferència fins els 12 finals.

Guillem Vives ha estat el millor jugador del FIATC Joventut amb 22 punts per 27 de valoració.