“Abans que jugador, sóc aficionat del Badalona”

  0
  Robert S_.JPG

  09/03/2018 – Nascut a Badalona i format al Badalona, Robert Simón viu, en la seva segona etapa com a jugador escapulat, un moment fantàstic. Fora del camp també és generós i humil: parla més dels seus companys i del seu entrenador que no pas d'ell mateix, i no li dol reconèixer que li té un deute pendent amb el gol.

  Nascut a Badalona i format al Badalona, Robert Simón viu, en la seva segona etapa com a jugador escapulat, un moment fantàstic. Fora del camp també és generós i humil: parla més dels seus companys i del seu entrenador que no pas d'ell mateix, i no li dol reconèixer que li té un deute pendent amb el gol.

  – La temporada està sent millor del que s'esperava?
  – Si. Venia d'una mala ratxa i, gràcies a l'entrenador i als companys, m'estic sentint molt bé. Em falta fer gols, però la temporada que estic fent és bona.

  – No hi ha manera que entri una de les moltes ocasions que té. Què li diuen els companys? Quins consells li dóna l'entrenador?
  – Tots m'animen i em diuen que haig d'estar tranquil. El gol arribarà, potser de la manera més inesperada, però arribarà.

  – Després de sortir del planter del Badalona, i de jugar en el primer equip, ha passat pel Saragossa i el Llagostera, on les coses no li han anat tant bé com s'esperava. Tornar a casa li ha fet retrobar-se com a futbolista?
  – Si, l'etapa al Llagostera va ser dolenta. Quan ets jove prens decisions que no són bones i, finalment, t'adones que estar a casa, amb els teus, no té preu. Abans no valorava tot això.

  – El fet de ser badaloní i d'haver-se format en el planter escapulat, el motiva a rendir encara millor?
  – Abans que jugador, sóc aficionat al Badalona. L'any passat, quan jugava al Llagostera, venia a veure molts partits. Sí, és una motivació afegida, sense dubte.

  – Per altra banda, les seves característiques el fan encaixar en el que demana Manolo González als seus futbolistes: no dóna una pilota per perduda i treballa els noranta minuts. Creu que és l'entrenador ideal per a vostè?
  – És qui més confiança m'ha donat. Si ara estic rendint bé és, en bona part, gràcies a ell. Potser no destaco per les meves qualitats tècniques, per això corro els noranta minuts i treballo per a l'equip.

  – La manera de conservar la titularitat en aquest Badalona és, precisament, no sentir-se titular?
  – Així és. Amb aquest entrenador, per molt que hagis fet un hat trick el diumenge anterior, si no treballes durant la setmana, estaràs a la banqueta. Aquesta és la clau del nostre bon rendiment: tots treballem com si no fóssim titulars.

  – En el partit d'aquest diumenge, a Sagunt, és més difícil mentalitzar-se després d'haver guanyat els quatre últims partits o tot el contrari?
  – La bona ratxa ens dóna ales, però som conscients que serà un partit molt diferent dels que juguem al nostre estadi. El camp és molt petit, hi haurà segones jugades i accions d'estratègia. Viatjarem pensant que no hem aconseguit res, que encara hem d'assegurar la permanència.