Abraham i Bermudo renoven amb el Badalona

    0
    41

    Els jugadors Abraham i David Bermudo arriben a un acord amb el CF Badalona per renovar els seus contractes una temporada més, la segona per tots dos. L'extrem canari va arribar al passat mercat d'hivern i ha estat la sensació de la temporada. Arribava sense ritme de competició però es va ficar a l'afició del Centenari a la butxaca i es va convertir en un fixe de l'onze inicial. A base de gols i entrega va ser un dels preferits per a la renovació, i no es va trigar en parlar amb ell. Així doncs, Abraham podrà competir tota una temporada sencera al Badalona i farà gaudir a l'afició com ho va fer al tram final de la passada.

    Per la seva part, el lateral esquerre David Bermudo també renova el seu contracte. El jugador va ser un dels fixes en l'esquema d'Albert Cámara, ja que els partits que es va perdre van ser o bé per sanció o bé per lesió. Bermudo complirà també la segona temporada al club, i s'uneix als ja renovats Joaquín, Alex Sanchez i Marcos. Bermudo és un jugador experimentat de la categoria, i prové del Sabadell. Podrà continuar aportant a l'equip l'experiència i veterania que necessita un equip tan jove.

    Amb aquestes dues renovacions, Piti Belmonte ja compta amb 14 jugadors per encarar la pretemporada, que donarà el tret de sortida el proper dilluns 15 de juliol.