Adrià Fernàndez, doble finalista al Campionat de Catalunya Infantil de Tennis Taula

0
    23
    CTT Badalona.JPG

11/06/2014 – Bon balanç del Club Tennis Taula Badalona al Campionat de Catalunya Infantil i Sub-21 en les modalitats d’equips, individuals i dobles.

Bon balanç del Club Tennis Taula Badalona a Gandesa, a Terra Alta, on s’ha celebrat el Campionat de Catalunya Infantil i Sub-21 en les modalitats d’equips, individuals i dobles.

La participació badalonina començava dissabte, 7 de juny, amb la prova d’equips infantils masculins, on l’equip format per Fernàndez, Rodríguez i Garcia només va aconseguir una setena posició final, tot i haver estat molt a prop de pujar al podi. A quarts de final, l’Olot va eliminar als blaus per un ajustat 3-1, amb dos dels punts per 3-2 favorables als garrotxins i un cinquè punt que perfectament hagués pogut caure del costat badaloní, ja que en la prova individual es va donar el cas. Finalment, l’Olot va arribar a la final i el Badalona va cedir amb el Tramuntana de Figueres en la lluita per la cinquena plaça.

Diumenge era el torn dels individuals i els dobles amb una gran participació del CTT Badalona, amb cinc jugadors infantils i quatre sub-21. En infantils, Sergi Bocanegra, sent encara benjamí, va aconseguir classificar-se per al campionat infantil, sent el jugador més jove de la competició. Amb excepció de Fernàndez, cap altre jugador badaloní va poder superar la fase de grups, alguns amb rivals molts complicats, ja que només es classificava el primer de cada grup.

Adrià Fernàndez va superar pels pèls el seu grup, derrotant al defensiu Casadevall dels Lluïsos per ajustadíssim 3-2, amb remuntada final en un cinquè joc que perdria per 1-5. Posteriorment, va anar superant sense problemes a tots els seus rivals fins arribar a la final (a P. Barceló 3-1, a E. Rodríguez 3-0, i a F. Masip 3-0), on va topar-se amb un pletòric Sergi Grau, que només va donar-li opcions en el segon joc que finalment també es va endur per 17-15. Amb 2-0 en contra, Fernàndez ja no va poder trobar la manera de frenar el seu contrincant.

En dobles, Adrià Fernàndez fent parella amb Raül Fernàndez dels Falcons de Sabadell, també va aconseguir arribar a la final, superant en semifinals al campió individual, Grau, amb Diaz, en un gran partit. A la final, davant els màxims favorits, Masip i Masip d’Igualada, es va estar a punt d’arribar al cinquè joc, però el quart va caure favorable als igualadins per avantatges. No obstant, magnífic resultat de la parella badalonina-sabadellenca, aconseguint arribar a la final la primera vegada que formaven dupla.