AGENDA CULTURAL l Què fer aquest cap de setmana a Badalona?

  0
  278

  Deixa de queixar-te dient que “a Badalona no fan res” i descobreix les diferents activitats culturals que us proposem per aquest cap de setmana a la ciutat!

  Cap de setmana del divendres 15 de febrer al diumenge 17 de febrer de 2024

   

  ‘Essencialment la teva pel·lícula’ – Gallines de mar

  15 de març. 21h al Teatre El Círcol

  ESSENCIALMENT LA TEVA PEL·LÍCULA és un espectacle que combina teatre i cinema en directe. Davant d’una trama incerta, haurà de ser el públic qui tanqui el cercle i signifiqui aquesta història. Si és que pot. Una peça que convida a reflexionar sobre els límits personals i col·lectius de l’art.

   

  Andrea Motis amb Josep Traver

  16 de març. 19:30h al Teatre El Círcol

  Concert d’escàndol a El Circol de Badalona! Una d’aquelles ocasions on a la nostra sala de Teatre aflora de manera més clara que mai el seu valor íntim, proper, místic i de culte.

  Josep Traver i Andrea Motis són dues de les figures més conegudes dins del món jazzístic català. Motis n’ha estat un dels grans talents joves i prolífics, i Traver, per la seva banda, acumula una carrera contrastada i eclèctica a través de diversos estils propers al jazz i la música nord-americana. Tots dos fa anys que es coneixen gràcies a la Sant Andreu Jazz Band -on Motis va començar a fer les primeres passes, i amb qui Traver ha col·laborat en diverses ocasions-, i des d’aleshores els seus camins s’han anat creuant contínuament fins al dia d’avui.

   

  Concert de Quaresma

  16 de març. 20h a l’Església dels Pres Carmelites

  La Capella de Música de Badalona, sota la direcció d’en Jordi Sànchez-Caroz, conjuntament amb el Cor Aurica, dirigit per Aleix Oliveras, ens presenten el proper 16 de març el CONCERT DE QUARESMA, un conjunt d’obres a cappella basades en el temps quaresmal. Serà un viatge des del segle XVII fins al segle XX. Trobarem peces de Joan Cererols, Narcís Casanoves, Michael Haydn, Johann Sebastian Bach; i els més contemporanis: José Ignacio Prieto i Luis Alberto Campos.

   

  Visita guiada a la fàbrica de l’Anís del Mon

  17 de març. 10h a la Fàbrica Anís del Mono

  La visita a aquesta fàbrica, fundada pels germans Josep i Vicenç Bosch el 1868, permet conèixer el procés de producció que se segueix per obtenir l’Anís del Mono des de fa més de 150 anys, i que ha convertit la marca en una de les més populars i apreciades del món. Destaquen, pel seu valor patrimonial, la sala de destil·lació, l’arxiu i el despatx de la gerència, d’estil modernista. Coneixerem les campanyes publicitàries promogudes per Vicenç Bosch -com la dels cartells realitzats per Ramon Casas- i descobrirem els secrets de la característica ampolla de l’anís i de la seva famosa etiqueta.

   

  “Sardanes a tocar de Mar”, un altre diumenge de sardanes

  17 de març. 11:30h a la Rambla

  Tant si saps ballar sardanes com si no, t’animem a que vinguis i participis d’aquesta ballada/audició de “Sardanes a tocar de mar”. Badalona Sardanista organitza, per a tothom que vulgueu gaudir de música i dansa, una magnífica audició/ballada de sardanes; aquesta vegada amb la cobla Sabadell. Cultura, dansa i bona música, tot això i molt més ho trobareu a La Rambla (davant del monument a Roca i Pi). Us hi esperem!

   

  Cinema: ‘El sostre groc’

  17 de març. 18h al Teatre El Círcol

  El 2018, un grup de nou dones va presentar una denúncia contra dos dels seus professors de l’Escola de Teatre de Lleida, pels abusos sexuals que van patir entre 2001 i 2008 quan eren adolescents. Per por, per vergonya, perquè necessitaven més temps per a entendre i digerir el que havia passat, van presentar la denúncia massa tard i el cas va prescriure i el van arxivar. No obstant això, no sabien que gràcies als seus testimoniatges s’havia obert una porta i que potser no tot estava perdut.

   

  ‘COMETA’ de Roser López Espinosa

  17 de març. 16:30h al Teatre Margarida Xirgu

  Deixeu un espai ampli sobre l’escenari del teatre, que ha d’aterrar-hi un coet molt especial! Una astronauta d’una galàxia llunyana ens convida, a través de la seva curiositat, a mirar el nostre entorn amb ulls nous, amb ulls d’infant. Com un cometa, aquesta viatgera arriba inesperadament per explorar al seu entorn a través del moviment, la força de la gravetat i l’empatia. Una aventura interestel·lar que guarda moltes sorpreses per descobrir.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí