Àlex Pastor rep el suport públic de la direcció socialista en un Blas Infante ple

  0
  32
  IMG_20181202_140442.jpg

  En un Teatre Blas Infante ple de gom a gom, Àlex Pastor va rebre el suport públic del secretari d’organització del PSOE José Luis Abalos i del primer secretari del PSC Miquel Iceta, en un acte de proclamació com a candidat a les eleccions municipals del maig vinent.

  L’acte l’iniciava la presidenta de l’agrupació local Paquita Teruel, la qual destacava la joventut de l’equip de govern liderat per l’alcalde de Badalona i la feina assolida en els cinc mesos de govern socialista. Tant Abalos com Iceta destacaven el pas donat amb la moció de censura, mencionant també qüestions d’àmbit nacional.

  Un vídeo amb les seves familiars més directes; mare, sogra i dona, amb la pujada a l’escenari d’aquesta darrera, van mostrar la part més personal d’Àlex Pastor. Ja davant del faristol, l’alcalde de Badalona va parlar dels eixos fonamentals del seu pla de govern, remarcant les qüestions ja afrontades i lloant la tasca del seu equip, destacant la seva política de consens davant del clima de “confrontació existent a Badalona durant l’etapa dels governs anteriors”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí