Amb la cara ben alta

0
    38

20/11/2016 – Cau el Badalona en la jornada 15. La primera derrota a la lliga arriba després de jugar amb un home menys durant 40 minuts i d'encaixar dos gols, a pilota parada, en el primer i l'últim minut de la segona part.

La incomoditat del terreny de la Travessera de Montigalà i les precaucions defensives dels dos equips van provocar una primera sense oportunitats clares. Després del descans, però, el partit es va trencar en la primera acció: falta indirecta contra la porteria de Morales, errada en el marcatge i gol del central del Sabadell, Manu Torres.

El Badalona rebria, poc després, un segon cop, quan Musa va ser expulsat per un absurd cop de colze. Amb deu jugadors, el marcador en contra i gairebé tota la segona part per davant, la consigna va ser clara: calia anar a l'atac. Manolo González va deixar Robusté, Coch i Moyano al darrere, Grima i Víctor García a les bandes, i va treure l'uruguaià Agus Alonso per posar més pólvora en l'atac. I l'empat va acabar arribant.

Abans de l'1-1, però, els escapulats van disposar d'un penal que Gerard Oliva va enviar al pal i no va saber aprofitar en el refús per la bona acció del porter. En la jugada següent, això si, el mateix Oliva enviaria la pilota a la xarxa amb una rematada descomunal.

En el tram final del partit, com no podia ser d'una altra manera, el Badalona va anar perdent força. Una circumstància que va aprofitar el seu rival per, en la darrera acció, tornar a marcar en un córner en què, de nou, hi va haver una errada en el marcatge a Manu Torres.

Badalona: Morales; Fran Grima (Agus Alonso, 57'), Moyano, Robusté, Aleix Coch, Musa; Sergio Maestre, Toni Lao; Iván Agudo (Guzmán, 70'), Víctor García i Gerard Oliva (Sandro, 75').

Sabadell: Ezkieta, Jordan Sánchez, Pol Moreno, Viale, Manu Torres, Verdú, Juanjo (Yeray, 55'), Clausí (Jordan Gaspar, 87'), Jordi López, Ian González i Txomin (Migue, 62').

GOLS: 0-1 (47') Manu Torres. 1-1 (62') Oliva. 1-2 (89') Manu Torres.

ÀRBITRE: Sánchez Alba.T.G.: als locals Oliva, Robusté i Agus Alonso; als visitants Manu Torres, Juanjo, Viale, Jordan Sánchez i Ian González. T.V.: Musa amb vermella directa (50').