Badalona Dracs inicia els entrenaments de cara a la temporada 2013/2014

  0
  41
  Badalona Dracs.jpg

  28/10/2013 – La temporada 2013/2014, que estarà plena d'emocions, torna al mes de novembre. La primera competició serà la Copa Catalana, el 16 de novembre. 

  Des de principis d’aquest mes d’octubre el club decà del futbol americà es prepara per a la 27a temporada. Els negres i plata començaran oficialment a partir de novembre. La consolidació dels equips de formació, amb més jugadors i cada vegada més joves, la confirmació de l’equip femení després de les dues primeres temporades d’aprenentatge i mantenir el primer equip masculí com un dels més importants del país i del panorama europeu, seran els objectius previstos per aquesta nova i apassionada temporada que ja ha donat el tret de sortida al Camp Municipal de Futbol de Montigalà.

   

  Per als Badalona Dracs la temporada 2013/2014 tornarà a estar plena d’emocions per als més amants d’aquest espectacular esport i per als més fidels seguidors dels negres i plata. Els badalonins tindran equips en totes les categories possibles, des del Football Flag fins l’equip sènior.

   

  La primera competició que disputarà l’equip sènior serà la Copa Catalana que competiran davant del Barberà Rookies, Vilafranca Eagles i Barcelona Búfals. Concretament l’equip del Poble Nou serà el rival a les semifinals dels homes d’Óscar Calatayud el pròxim 16 de novembre. En cas de victòria jugarien a la final de la CCFA l’1 de desembre davant el guanyador del Eagles-Rookies en cerca del seu cinquè títol.