Badalona es prepara per afrontar l’onada de fred i evitar afectacions a la via pública

  0
  17
  maquinas nieve.jpg

  Els serveis municipals disposen de 15 tones de sal, diferents vehicles, maquinària i personal per reaccionar davant les temperatures.

  Davant el preavís del Servei Meteorològic de Catalunya d’un episodi de fred intens amb glaçades a tot Catalunya https://www.meteo.cat/prediccio/general, l’Ajuntament de Badalona té a punt el dispositiu de mitjans humans i tècnics per actuar a la via pública en el cas que es produeixi alguna emergència causada per les baixes temperatures. El preavís del Servei Meteorològic per onada de fred situa l’inici el dia 16 de gener i el final el dia 19 de gener.

   

  En aquest sentit, es disposa de 15 tones de sal, així com dels vehicles i del personal per repartir-la per la ciutat, amb l’objectiu de deixar les vies principals i accessos a la ciutat en bon estat per tal de garantir la circulació sense perill. Es prestarà una especial atenció als accessos a l’Hospital Germans Trias i Pujol i a les carreteres de la Conreria (B-500) i de la Vallensana (BV-5011), amb l’objectiu que aquestes vies estiguin operatives malgrat les condicions climatològiques adverses.

   

  Concretament, el servei de neteja de la ciutat compta amb els següents vehicles per distribuir sal i actuar a la via pública si fos necessari: dos vehicles amb dispensador de sal i pala llevaneu; tres escombradores amb pala llevaneus; tres vehicles amb caixa oberta i dispensador de sal i un tractor de 120cv 4×4.

   

  Tots aquests vehicles estaran distribuïts de manera estratègica per tal que puguin donar cobertura a tota la ciutat.