Badalona estrenarà les primeres jornades de novel·la negra a la ciutat

  0
  80

  Sota el nom “BDN negra”, Badalona tindrà les primeres jornades de novel·la negra. Seran els dies 7 i 8 d’octubre a l’antic Escorxador. Podeu trobar tota la informació de l’esdeveniment a: cooperativa.abacus.coop/ca/badalona-negra/ 

   

  Aquesta és la programació d’aquests dos dies de jornada:

  DIVENDRES 7 D’OCTUBRE

  A les 19:00h:

  Acte d’obertura, presentació de les jornades. Amb la participació de: representant de l’Ajuntament, representant d’Abacus, i el comissari de l’esdeveniment, Jordi Matamoros.

  A les 19:30h:

  Taula True Crime. Modera Jordi Matamoros, i hi participa: Yago Garcia, Rafael Vallbona, Ferran Grau, Fàtima Llambrich i Tura Soler.

   

  DISSABTE 8 D’OCTUBRE

  De 10:00 a 10:15h:

  Presentació de la I Jornada Badalona Negra. Amb la participació de: representant de l’Ajuntament, representant d’Abacus, i el comissari de l’esdeveniment, Jordi Matamoros.

  De 10:20 a 10:50h:

  Realitat delictiva i reinserció. Amb la participació de: Montse Fernández i un representant de la Llei.

  D’11:00 a 12:30h:

  Xerrada moderada per Ramón Valls, autor de novel·la negra i comissari de Bellvei negre. Amb la participació de: José Vaccaro, comissari de la Subur Negre i d’Octubre Negro a Madrid, David Cané, Jordi Frangioni, Xus González i Laia Vilaseca.

  De 12:30 a 13:50h:

  Novel·la negra: d’ahir, d’avui i de demà. Moderat per Félix Rueda, i amb la participació de: Antoni Mestres. José Luís Muñoz, comissari del festival de novel·la negra de Bossost. Salvador Casas, Esther Vila i Toni Cotet.

  De 16:00 a 17:20h:

  Tragicomèdia negra: text amb ironia i comèdia a la novel·la negra. Moderat per Montse Ríos, i amb la participació de: Úna Fingal, Pere Cardona, Javier Pereta, Antonio Trasmonte i Aniol Florensa.

  De 17:30 a 18:50h:

  Personatges: arquetips de malvats. Moderat per Joana Hermoso, i amb la participació de: Angelique Pfitzner comissaria de Lloret Negre, Neus Roig, Josep Luzán, i Rubén Intente.

  De 19:00 a 19:15h:

  Acte de cloenda. Amb la participació d’un representant d’Abacus i el comissari de l’esdeveniment, Jordi Matamoros.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí