Badalona obre un any més la Cavalcada de Reis a la participació de nens i nenes

  0
  Cavalcada de Reis_1.jpg

  25/10/2017 – A partir d’aquest divendres es podran presentar les sol·licituds per participar en el sorteig.

  Aquest divendres, 27 d’octubre, s’obre el termini de presentació de sol·licituds per a tots aquells nens i nenes que vulguin participar a la Cavalcada de Reis 2018 de Badalona i que aniran a dalt de les carrosses.

   

  En aquest sorteig públic poden participar-hi tots els nens i nenes de Badalona que tinguin entre 8 i 12 anys el dia 5 de gener de 2018 i se n’escolliran dos grups: 12 infants de 8 i 9 anys, que aniran a dalt de les carrosses dels Reis, i 36 nens i nenes de 10 a 12 anys, que aniran a dalt de les Carrosses Dolces.

   

  Per presentar la sol·licitud cal omplir el formulari que apareixerà al portal web www.badalona.cat, fins al dijous dia 16 de novembre a les 10 hores. També es pot fer la petició de forma presencial al Departament d’Atenció al Ciutadà, a l’edifici El Viver.

   

  Sorteig públic

   

  El dilluns 20 de novembre es publicarà al web de l’Ajuntament dues llistes definitives dels nens i nenes que han fet correctament la sol·licitud, i se’ls hi assignarà un número correlatiu segons l’ordre d’entrada de la sol·licitud. Aquest número és el que servirà el dia del sorteig per escollir els nens i nenes guanyadors.

  El dijous 23 de novembre, a les 17.30 hores, a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver, es farà el sorteig públic. Podeu consultar les instruccions d’aquest sorteig a www.badalona.cat.