Bankia cedirà 20 pisos més per al parc d’habitatge social de la ciutat

  0
  47
  pah_8.jpg

  30/07/2015 – El govern local ha mantingut avui la primera reunió amb representants d'una entitat bancària, Bankia.

  El govern municipal s’ha reunit aquest dimecres amb el director territorial de Bankia a Catalunya, Joaquim Saurina, el responsable de l’Oficinal Local d’Habitatge de Badalona, Emiliano Ramírez, i la directora del Departament de Recuperacions de la Direcció Territorial de Bankia a Catalunya, Lidia Balaciart. Ha estat la primera trobada del nou executiu amb entitats bancàries que es realitzaran amb l’objectiu de solucionar el problema de l’habitatge a Badalona i afrontar la situació dels desnonaments o llançaments.

   

  La trobada ha servit per arribar a acords concrets com ara augmentar i accelerar la cessió del parc d’habitatge a la borsa de lloguer social de la ciutat. Bankia, que en el decurs dels darrers dos anys ja va proporcionar divuit habitatges amb finalitats socials, s’ha compromès a seguir treballant per incloure’n vint més en un termini breu.

   

  La reunió ha servit també per prendre el compromís d’actualitzar el conveni de col·laboració entre l’entitat bancària i l’Ajuntament de la ciutat i de fer una diagnosi detallada de tot el parc d’habitatges propietat de Bankia per identificar quins pisos estan buits, quins ocupats i quins tenen les condicions d’habitabilitat per poder actuar immediatament.

   

  El consistori badaloní i l’entitat bancària s’han compromès també a fer una segona trobada de treball i seguir en la línia de col·laboració que hi ha hagut fins ara i establir un canal de comunicació amb als Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona dels processos de desnonament i poder actuar abans que es portin a terme.