BDN Capaç busca fora de la ciutat l’ajuda per fer possible una tercera alternativa per al seu nou centre

  0
  52
  IMG_0733.JPG

  21/02/2017 – Atès el bloqueig dels dos projectes existents i els desacords amb l'Ajuntament, la Fundació estaria buscant una tercera via que hauria de comptar amb la complicitat de la Generalitat.

  Badalona Capaç no s'atura. Presentades totes les cartes corresponents als dos projectes que hi ha a dia d'avui sobre la taula, el de Morera, impulsat per la pròpia entitat, i el de Montigalà, per part del govern local, ara podria aparèixer un tercer escenari.

   

  Atès el bloqueig existent sobre les dues ubicacions sospesades fins ara, i tenint en compte les relacions amb l'executiu de Dolors Sabater, la Fundació no s'ha resignat i ha continuat buscant vies obertes.

   

  Fonts de l'entitat confirmen que porten unes setmanes estudiant una tercera alternativa que s'està treballant des de la pròpia comunitat de Badalona Capaç. De moment, no es vol filtrar cap informació ni detall sobre la hipotètica proposta, en la qual l'Ajuntament tindria alguna cosa a dir, però el seu paper no seria clau, com sí ho és en les dues primeres opcions.

   

  L'alternativa es troba en un estat molt embrionari i el seu potencial desenvolupament és incert, ara per ara. L'únic que sí sembla segur és que s'hi hauria d'implicar una administració pública que no és l'Ajuntament, sinó la Generalitat.